UNDERHOLDNING

EVENTS FOR KJØPESENTER

Skal ditt kjøpesenter ha en stor happening? Underholdning med Boje på kjøpesenter trekker alltid masse folk og har en rekke show å tilby.

Trylleshow med Boje og sønnen Brian på magneten.
Trylleshow med Boje og sønnen Brian på magneten.

MAGIC BUSINESS

Skap magi og trylling for firmaets messer, stand, møter eller markedsføringskampanje. Magi skaper oppmerksomhet konkurrentene bare kan drømme om.

Bojetrylletriks

VOKSENSHOW

Et show for de som tåler litt mer. Perfekt for utdrikningslag, bursdager og bryllup. Boje har erfaring fra over hundre slike arrangement og sparer ikke på kruttet.

Man kan beskrive showet som en eksplosjon av humor, effekter, latter og en stor dose galskap.

Voksenshow

STAND-UP MAGI

Magi og komedie for de voksnes selskap, og flere av gjestene vil være med i showet. Dette er et show hvor publikum skal underholdes mest mulig, mens lattermuskelen sitter løst.

Stand-up magi krever ingen scene, kun 2 x 2 meter gulvplass. Stand-up magi varer fra 25-30 minutter, og Boje er kjent i bransjen for sin evne til å skape riktig stemning, og legge sin stil etter hva «rommet» kan ta.

Get real magic!

_DSC8578

CLOSE-UP MAGI

En tett-på-opplevelse som ikke krever alles oppmerksomhet på en gang. Boje sirkulerer rundt blant gjestene og tryller der, hvor de er. Det er magi, humor og galskap satt i system, hvor de kan «ta og kjenne» på det som skjer, meget sterkt!

Varighet er 5-15 minutter ved hvert bord. Her er stilen meget elegant, og humoren er en stor del av showet.

IMG_5848

PRIVATE EVENTS

Bryllup er kanskje den største dagen i et menneskes liv. Boje kan tilby et kort innslag mellom hver matrett eller et lenger innslag etter maten. Dette er med på å løfte festen.

Ønsker du et spesialtilpasset show med magi og humor for ditt arrangement? Eller kanskje du trenger en magisk konferansier?
Vi setter sammen en pakke som passer for anledningen.

Bojes show kan benyttes som gave til den/dem som festen holdes for. Ofte har flere av gjestene slått seg sammen for å gi en opplevelse i stedet for en «alminnelig» gave.

Opplev gaven til mannen som har alt og kvinnen som ønsker noe mer.

BOJE1

TRYLLING FOR BARN OG FAMILIE

Underholdning for hele familien. Barna deltar aktivt i trylleriene, hjelper til og kommer med tilrop og forslag. Det er show å bli lurt!

barnfamilie

KLOVN FOR BARN

Skap en magisk dag for bursdagsbarnet. Boje underholder som tryllekunster for barn og som Klovnen Jobo med ballongkunster.

Klovnen Jobo kommer for å vise barna hvor flink han er til å trylle…? Men han trenger hjelp, og det ender med at barna tryller sammen med Jobo! Og magisk? Ja det blir det! Etter showet får alle figurballonger – det er alltid en suksess.

_DSC0639-4

HAR DU ET ARRANGEMENT SOM TRENGER LITT MAGI?

Ta kontakt via kontaktskjemaet og book den beste magiopplevelsen du kan tenke deg!